Home » Stichting Utrecht4GlobalGoals zoekt nieuwe bestuursleden

Stichting Utrecht4GlobalGoals zoekt nieuwe bestuursleden

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Stichting Utrecht4GlobalGoals zoekt nieuwe bestuursleden

Bouw met ons mee. Wij zoeken twee bestuursleden die met ons Utrecht nog gezonder, groener, socialer en inclusiever willen maken.

Samen met partners in de stad, onze hoekstenen, bouwen we aan brede beweging om de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties, ook wel de Global Goals, in 2030 te behalen en in actie te komen. We werken hiervoor als verbinder en platform met bewonersverenigingen, gemeente Utrecht, scholen, vrijwilligers, universiteit, hogeschool, MBO’s, culturele instellingen, ondernemers en maatschappelijke organisaties. Ons credo is met en voor elkaar.

De stichting Utrecht4GlobalGoals is in transitie. De nadruk lag in de afgelopen jaren op bekendmaking en bewustwording creëren rondom de Sustainable Development Goals (SDGs). Nu willen we de vervolgstap zetten. Mensen, ideeën, partners bij elkaar brengen zodat we elkaars acties versterken, van elkaar leren en kunnen versnellen om de SDGs te behalen. We leven in de decade of action.

Wij zoeken twee bestuursleden: een secretaris en een algemeen bestuurslid die met ons deze transitie willen vormgeven. Qua profiel zoeken wij personen die denken in mogelijkheden, sterke netwerken hebben in Utrecht, bouwers, strategisch én hands-on zijn. Dromen, denken en doen. Een gedetailleerde functieomschrijving is via deze link te vinden.

Doe met ons mee om Utrecht nog een gezonder, groener, socialer en inclusiever stad te maken! Interesse? Neem dan contact op met Gwen Jansen (mobiel: 06-52415835) of met Kees Kaffka (mobiel 06-40628382) of stuur een email naar info@utrecht4globalgoals.nl.

We gaan we graag me je in gesprek. 

Verdere berichten