Home » U4GG wenst nieuwe raadsleden kracht en wijsheid toe.

U4GG wenst nieuwe raadsleden kracht en wijsheid toe.

Deel dit bericht

U4GG wenst nieuwe raadsleden kracht en wijsheid toe.

In een brief aan de nieuwe raad feliciteren wij de nieuwe raadsleden met hun verkiezing. Het raadslidmaatschap brengt normaal gesproken al bijzondere verantwoordelijkheid met zich mee, maar ze starten wel in een heel moeilijke tijd. De Kremlin-oorlog legt bloot, net als de coronapandemie, dat Utrecht aan de slag moet met werk voor iedereen, kansen- en generatieongelijkheid, participatie en ook haar voetdruk moet verkleinen.

In de brief doen wij als Utrecht4GlobalGoals de raadsleden een oproep en vooral ook een aanbod. De Utrechtse gemeenteraad speelt een cruciale rol en kan een wezenlijk verschil maken in het bereiken van de streefdoelen van de Global Goals. De Global Goals zijn namelijk local goals.

Over ons aanbod leest u meer in de verzonden brief, die u hier kunt downloaden. Samen vooruit.

Verdere berichten