Netwerkevent: de Beursvloer Utrecht goes Global!

Een netwerkevenement met een missie! Op dinsdag 9 mei organiseren we samen met Vrijwilligerscentrale Utrecht en De Utrechtse Uitdaging de 19de editie van de Maatschappelijke Beursvloer Utrecht. De Beursvloer is een netwerkevent waar je de mogelijkheid hebt om andere Utrechtse bedrijven en maatschappelijke organisaties te ontmoeten.

Thema

Dit jaar is het thema van de beurs: De Beursvloer goes Global! Het event staat volledig in het teken van de Sustainable Development Goals, die steeds belangrijker worden voor bedrijven. Op deze editie krijg je inzichten en mogelijkheden om hier direct wat mee te doen. Om jouw aanbod zo goed mogelijk te laten aansluiten bij een organisatie, koppelen wij dit jaar iedereen in eerste instantie op basis van de SDG’s waar een bedrijf of organisatie een bijdrage wil leveren.

Matches

Voor het slagen van de Beursvloer en de vervolgcontacten is het belangrijk dat een gemaakte match ook daadwerkelijk verzilverd wordt. Daarom vragen we van alle deelnemers proactieve inzet om matchafspraken na te komen. Ga niet lukraak matchen, maar zoek gericht naar een passende match. Beter één geslaagde, dan drie matches die uiteindelijk niet doorgaan. Bedenk ook van te voren wie binnen je organisatie de match op gaat pakken en zorg ervoor dat die persoon hiervoor ook de tijd krijgt.

Tip voor vragers: denk alvast na over jullie (ludieke) 'tegenprestatie': bied jullie locatie aan voor een bedrijfsuitje, verzorg een lunch of bedank jullie nieuwe samenwerkingspartner via social media.

Maatschappelijke waarde

Op de Beursvloer handelen we in spullen en diensten. Het is nadrukkelijk niet de bedoeling om betaalde diensten aan te bieden. We handelen met gesloten beurs en de matches hebben een maatschappelijke waarde. Bedenk dus vooraf wat jij als bedrijf kunt bijdragen om impact te maken in de stad. Om jouw aanbod zo goed mogelijk te laten aansluiten bij een organisatie koppelen we jullie in eerste instantie op basis van de SDG’s waar jij een bijdrage wil leveren.

Aanmelden

Het event vindt plaats op dinsdag 9 mei van 15:00 tot 17:00 in de bibliotheek Neude. Aanmelden doe je via deze link. Heb je vragen? Neem dan contact op met Rosalie Lansing via rosalie@vcutrecht.nl of +31657503371.