20 juni: Action Meeting – De kracht van communicatie

Op 20 juni 2024 organiseren wij een nieuwe Action Meeting in samenwerking met RTV Utrecht. 

Het thema raakt ons allen: Hoe kan je de kracht van relevante communicatie gebruiken om te inspireren, aan te jagen en te verbinden? 

Programma: Mensen bereiken en mensen raken

Tijdens de Action Meeting delen drie experts hoe inwoners zich informeren, en door welke taal mensen meer of minder worden geraakt. Daarna gaan we interactief aan de slag met de vraag hoe je dit in de eigen situatie kan toepassen. Zoals gebruikelijk sluiten we af met een netwerkborrel. Voor de liefhebbers is er vooraf gelegenheid om deel te nemen aan een rondleiding bij RTV Utrecht. Een aanrader! 

RTV Utrecht: veel meer dan radio en TV

RTV Utrecht is natuurlijk bij iedereen bekend als publieke radio- en TV-zender, maar wellicht minder bekend is dat ze ruim 20 kanalen bedienen. Directeur Gerard Schuiteman zal hierover meer vertellen en ingaan op het bereiken van (nieuwe) doelgroepen en de strategische koers van RTV Utrecht. Maarten Fussel, redactiechef online, zal het unieke “nieuwsbehoeften model” van RTV Utrecht toelichten en inspirerende voorbeelden delen van hoe zij dit model in de praktijk brengen en daarmee meer inwoners bereiken.

Wat kan taal doen?!

Jens van der Weele, een erkend expert op het gebied van “transitietaal”, deelt zijn inzichten over taalgebruik. Jens neemt ons in een interactieve workshop mee in de theorie van ons menselijk brein en de psychologische behoeften, om daarna de praktische technieken die je kan toepassen in jouw eigen praktijk te verkennen. Hoe bereik je jouw gewenste doel? Denk hierbij aan: het aantrekken van vrijwilligers, het stimuleren van duurzaam gedrag  bij inwoners of medewerkers, het ophalen van donaties of het bereiken van je doelgroep. 

Praktische details

Datum: Donderdag 20 juni

Tijdstip: Inloop is vanaf 16:00, het programma duurt van 16.30 – 18.00 uur. Aansluitend praten we verder tijdens de netwerkborrel.

Locatie: RTV  Utrecht, Hengeveldstraat 29 in Utrecht

Doelgroep: Inwoners en organisaties uit Utrecht

Mis deze kans niet om je te laten inspireren, met praktische tips naar huis te gaan én bovenal waardevolle connecties te leggen. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt! Aanmelden doe je via de button hieronder. 

We kijken ernaar uit je te verwelkomen op 20 juni!