Duurzame Meetup

BROEI eigenaar Danny Simon wil duurzaamheid in alle facetten doorvoeren en heeft nu zijn zinnen gezet op het aanpakken van afval. Want hoe kun je er als (horeca)ondernemer voor zorgen dat je producten binnenkrijgt met minder verpakkingen? En hoe zorg je voor schone reststromen en wat zijn innovaties die je kunt toepassen?

Elke eerste dinsdag van de maand is er een Duurzame Meetup. Samen met interessante partners organiseren we een meetup die toegankelijk is voor iedereen. Je leert er over toepasbare duurzaamheid en maakt kennis met bedrijven en mensen met gelijke interesse. We steken de koppen bij elkaar voor een duurzamere samenleving gevolgd door een borrel. Een uitstekende manier om in dit circuit te geraken, richting een duurzame job en te bouwen aan je netwerk.

Broei
Broei heeft een volledig vegetarische kaart. Daarnaast zijn ze bij Broei altijd op zoek naar manieren om zo onafhankelijk mogelijk hun gerechten te produceren. Dat wil zeggen, weinig tot geen tussenpersonen als het gaat om levering van producten, en natuurlijk zoveel mogelijk zelf produceren. Zo maken ze hun eigen zuurdesembrood en kiezen ze altijd voor lokale, kleinschalige leveranciers.

PROGRAMMA
17.00 uur inloop
17.30 uur welkom en plenair gesprek: Hoe pak je als (horeca)ondernemer de uitdaging van afval aan?
18.00 uur borrel
19.00 uur einde

Wil je proeven wat Broei kookt, dan kan je reserveren.

Inschrijven kan hier

SHARE: