Social Enterprise Days 2019

Dit jaar slaan Social Impact Factory, Gemeente Utrecht en Starters4Communities de handen ineen voor de organisatie van Social Enterprise Days 2019. Een event, waarbij grote organisaties, overheden, investeerders, scale-ups, start-ups en professionals bij elkaar komen om samen te werken aan een betere toekomst. Ben jij er dit jaar ook (weer) bij?

NEW PERSPECTIVES

Grensoverschrijdend samenwerken in de 21e eeuw

Wil jij samen met andere bedrijven en organisaties ook de Sustainable Development Goals aanpakken? Bouwen aan impact met het nieuwe samenwerken? Ben jij bereid om mentale en organisatorische grenzen over te gaan voor een betere toekomst? En ontdekken wat het oplevert voor jou, je organisatie én de samenleving?

Op 21 november 2019 vindt The Social Enterprise Days 2019 plaats in Utrecht. Dit jaar staat het event in het teken van SDG 17: Partnerships for the Goals. Doe mee met Nederlandse impactmakers en voorlopers vanuit verschillende sectoren en zorg ervoor dat u met een nieuwe lading energie, inspiratie, kennis, contacten en concrete handvatten actiegericht waardevolle partnerships bouwt voor de toekomst.

WAAROM?

Tijdens de Social Enterprise Days 2019 onderzoeken we hoe we als ondernemers, bedrijven, maatschappelijke organisaties én als individuen op een slimme manier onze krachten bundelen om de gezonde, inclusieve en welvarende wereld te bouwen waar we trots op kunnen zijn.

Hoe kunnen we de meeste impact maken in de toekomst op een manier die meerwaarde biedt voor alle betrokken partijen? Wij geloven dat onze uitdaging zit in het zien, vormen en onderhouden van samenwerkingen met anderen. Grensoverschrijdend. En dat op meerdere manieren. Om goed samen te werken moet je buiten je eigen kaders kunnen denken en handelen. Zo streef je in partnerships gezamenlijk een hoger doel na. Hoe kunnen we als bedrijven, maatschappelijke organisaties, sociaal ondernemers én als mensen onze krachten bundelen om de gezonde en welvarende wereld te bouwen waar we trots op kunnen zijn? En wat hebben we daarvoor nodig?

https://www.eventbrite.nl/e/tickets-social-enterprise-days-2019-21-nov-2019-utrecht-72367506159?aff=erelexpmlt

SHARE: