WIJ MAKEN IMPACT: Onderwijs- vernieuwing

In 2019 beginnen wij met iets nieuws. Wij willen jullie fysiek ontmoeten en in gesprek gaan over de positieve veranderingen die wij online de wereld in slingeren! In een serie van events willen we door het delen van succesverhalen binnen maatschappelijke onderwerpen als onderwijs, zorg, duurzaamheid, economie en samenleving samen met jullie deze positieve beweging versnellen.

Dit is een initiatief van MaatschapWij, BrightVibes en Social Impact Factory samen maar dit doen we vooral samen met JULLIE, daarom ook de naam ‘WIJ maken impact’.

Wat gaan we doen?
Tijdens dit terugkerende event in Utrecht gaan changemakers met elkaar in gesprek over het realiseren van maatschappelijke impact op sociaal en duurzaam gebied. Waar loop je tegenaan? Wat kan beter? Waar liggen kansen? De focus ligt op de nuttige ontmoeting, verbinding en samenwerking. Zodat we van praten naar doen kunnen gaan.

#1 WIJ maken impact: Onderwijsvernieuwing
In de eerste editie van #WijMakenImpact gaan we onder het genot van een drankje in gesprek over onderwijsvernieuwing en laten we ons inspireren door initiatiefnemers die zich dagelijks inzetten voor vernieuwing van het onderwijssysteem.

We vragen onze sprekers een casus mee te nemen waarop ze feedback zouden willen krijgen of waarover ze in gesprek willen met het publiek. Door actief mee te doen verzamelen we samen waardevolle informatie en wie weet komen we wel tot baanbrekende inzichten dankzij een avondje #WijMakenImpact.

Programma
19:00 - 19:30 Inloop
19:30 - 21:00 Start programma
- Spreker 1: Erno Pickee
- Spreker 2: Merijn Ruis. Kijk op BrightVibes naar een filmpje.
- Discussie
21:00 - 22:00 Borrel

Wanneer: 21 maart 2019 van 19.00 - 21.00u
Waar: Vredenburg 40, Social Impact Factory in Utrecht

SHARE: