Utrecht4GlobalGoals

Op 7 april 2016 stemde de gemeenteraad in met de ambitie van het college van B&W van Utrecht uit om Global Goals City te worden. Daarmee spreekt de gemeente uit zich in te zetten voor de realisering van de Global Goals. De gemeente werkt samen met burgers, stichtingen, initiatieven en bedrijven die in Utrecht actief bezig zijn met de Global Goals onder de naam: Utrecht4GlobalGoals.

Utrecht4GlobalGoals zet zich in om zoveel mogelijk Utrechters te laten weten wat de Global Goals zijn en hoe zij hun steentje kunnen bijdragen. Dat Utrecht over zijn grenzen kijkt en dat internationale samenwerking helemaal geen ver-van-je-bedshow hoeft te zijn.

Wat doet U4GG concreet:

Agenda

Alle activiteiten in Utrecht op het gebied van de Global Goals bij elkaar. Ben je op zoek naar leuke en ook nog verantwoorde events, kan je hier terecht. Van een Fair Fashion Festival tot Nacht van de Fooi.

Kom in actie

Wil je aan de slag met de Global Goals? Dat kan op verschillende manieren, als vrijwilliger voor een mooi project maar ook door de ‘Eerlijk Winkelen Route’ te downloaden en eens op een andere manier de stad in te gaan.

Samenwerken

Ben je al actief voor de Global Goals? Kom naar de netwerkbijeenkomsten waar alle partijen die zich in de stad inzetten voor de GG’s elkaar kunnen leren kennen, kunnen samenwerken en zo hun krachten kunnen bundelen. Volg trainingen over bijvoorbeeld fiscaliteit binnen je stichting of het aanvragen van subsidies. Heb je een mooi plan voor een project of event? Wij kunnen je helpen met het aanvragen van subsidies, met je PR en met het zoeken naar partners.