Home » Evenementen » SDG rondleidingen bij de Social Impact Factory Utrecht!

SDG rondleidingen bij de Social Impact Factory Utrecht!

SDG rondleidingen bij de Social Impact Factory Utrecht!

19 juli 2021 - 2 augustus 2021

15:00 - 16:00

Locatie:


Social Impact Factory - Utrecht Vredenburg 40

SDG'S:


Omschrijving:

Meld je aan voor de SDG Rondleiding bij de Social Impact Factory en maak kennis met de duurzame ontwikkelingsdoelen!

Wil je meer te weten komen over de Sustainable Development Goals? Dan is deze SDG rondleiding misschien wel iets voor jou!

De Social Impact Factory Utrecht organiseert namelijk op 19 juli, 26 juli en 2 augustus van 15:00 tot 16:00 rondleidingen waarbij deelnemers de inhoud van de SDGs/Global Goals leren kennen. Om de internationale SDG doelstellingen in 2030 te kunnen behalen is een bredere kennis over het belang van deze doelen nodig. Als meer mensen het belang van de SDGs erkennen kunnen ook zij zich hiervoor inzetten. Daarnaast kom je tijdens de rondleiding ook in aanraking met de uitvoering in de praktijk door kennis te maken met Utrechtse ondernemers die zich al inzetten voor de Global Goals!

Lijkt het je leuk om hier bij te zijn? Meld je dan aan via de website van de Social Impact Factory: socialimpactfactory.com/event/sdg-rondleiding-2/. Neem bij vragen contact op via hallo@socialimpactfactory.com.

Wil je nog meer inspiratie opdoen op het gebied van de Global Goals? Neem een kijkje op onze website: www.utrecht4globalgoals.nl! Of heb je zelf een leuk initiatief/ evenement, stuur dan een mailtje naar info@utrecht4globalgoals.nl.