Home » Jan Willem de Jong

Jan Willem de Jong

Jan Willem de Jong

Over dit initiatief

iwell bestaat omdat we de wereld ietsje mooier willen maken. Schonere lucht, schoner water en een gezondere planeet. Een duurzame energievoorziening is nodig om deze doelen te bereiken. Instituties bewegen traag. Tegelijk zijn we ongeduldig. Wij geloven dat we de status quo kunnen doorbreken. We nemen het heft in eigen handen en bouwen een écht duurzame energievoorziening. Huis voor huis.

Okay, klinkt leuk, het heft in eigen handen nemen. Maar waar begin ik? Het huidige energienetwerk is er volledig op gericht om energie van een grote (vaak vervuilende) energiecentrale via een ingewikkeld en duur netwerk bij u thuis te brengen. Maar wat als uzelf de energiecentrale bent? Dan heeft u het netwerk en die kolencentrale niet meer nodig. U neemt het heft in eigen handen. Zoveel mogelijk onafhankelijk van externe bronnen en 100 procent groen.

Duurzame energie heeft alleen een groot nadeel. De zon schijnt soms op momenten dat jij helemaal geen stroom nodig hebt. De wind valt soms weg op momenten dat uw stroomverbruik piekt. Gelukkig is de oplossing binnen handbereik. Energieopslag in een batterij gecombineerd met slimme software. Sla uw energie op in tijden van overvloed en gebruik het wanneer het u uitkomt. Heeft u groene energie over? Deel het met de buren en verdien een paar Euro bij. Gemakkelijk, slim en belangrijk voor een gezonde planeet.

Over Jan Willem de Jong

Website: https://iwell.nl/

Deel dit initiatief

Facebook
Twitter
LinkedIn

Over de initiatiefnemer

Picture of Utrecht 4 Global Goals

Utrecht 4 Global Goals