Home » No Slackin

No Slackin

Over dit initiatief

Het doel van No Slackin is om mensen en vooral de jeugd te inspireren om het beste uit zichzelf te halen. Door jeugd het geloof geven dat zij doelen kunnen stellen en deze behalen, dat zij hun droom waar kunnen maken, dat ergens hard voor werken en er alles voor geven, veel oplevert. De slogan No Slackin (betekent: niet afzwakken, niet treuzelen, niet lui doen) straalt een krachtig signaal uit. Een kledinglijn is hier aan gekoppeld om de motto/slogan ook aan de buitenwereld te laten zien.

No Slackin organiseert i.s.m. ONE WORLDcitizens lokale en internationale YOUth & Rights Rap Challenge projecten waarin jeugd door middel van rap workshops de 30 mensenrechten en 17 Global Goals leren kennen en deze middels zelfgemaakte raps en videoclips via Facebook aan andere jeugd bekend maakt, zodat zij de rechten en doelen in kunnen zetten voor een beter leven voor zichzelf én voor anderen. Met deze projecten geven wij jongeren een solide basis mee waardoor ze weten dat zij erbij horen, dat zij er zeker toe doen en dat hun bijdrage aan een betere wereld meetelt. No Slackin, let’s make it happen!

Over No Slackin

Jermain Bridgewater, ook wel bekend als Je Afrikaanse Excellentie (J.A.E.), startte in 2001 met rappen en brak in 2006 door met de Utrechtse formatie StropStrikkers. Echter, het is tijd voor een rigoureuze switch, zo vindt hij. Door verschillende internationale muziekprojecten waaraan hij aan deelnam in Burkina Faso, Gambia en Bosnië is er een internationale ambitie gaan branden.

Het project “YOUth For The Global Goals” ontving in 2016 een bijdrage vanuit de Utrecht4GlobalGoals Hier & Daar subsidieregeling.

Kijk ook op de Facebook pagina!

Deel dit initiatief

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Over de initiatiefnemer

Utrecht 4 Global Goals

Utrecht 4 Global Goals