Home » Odak Onyango en Saskia Ottenhoff

Odak Onyango en Saskia Ottenhoff

Odak Onyango en Saskia Ottenhoff

Over dit initiatief

Jongerentheater Link is in 2006 opgericht vanuit de Kenya Performing Arts Group; afgekort KPAG. Het idee Jongerentheater Link in Nederland op te richten komt voort uit de wens om een link te leggen tussen dat wat KPAG als werkwijze heeft ontwikkeld in Afrika/Kenia en kinderen, jongeren en jonge professionals in Nederland hiermee kennis te laten maken.

Met het project “Water Hier Maji Daar” wordt bij meer dan 500 kinderen, ouders, leerkrachten en wijkbewoners in Ondiep en Pijlsweertop speelse & sportieve wijze de waarde van (drink)water onder de aandacht gebracht en daarbij zowel het bewustwordingsproces rondom (het drinken van) water positief stimuleren als mede inzicht geven in de leefwijze van leeftijdgenoten in Kenia en het gebruik van (drink)water in Kenia.

Over Odak Onyango en Saskia Ottenhoff

De initiatiefnemers van Jongerentheater Link Odak Onyango en Saskia Ottenhoff begeleiden en coachen vanuit hun onderneming Link Works jong talent en creeëren nieuwe wegen voor individuen, groepen, crews, scholen en bedrijven.

Odak en Saskia geven zelf les, maken theater én bieden hun expertise en vaardigheden in het initiëren, ontwerpen, implementeren en het begeleidingsproces voor (non-formal) onderwijs programma’s, (jongeren)uitwisselingen, festivals en evenementen, dans- en theater producties, presentaties, tournees, open podia en community initiatieven.


Het project “Water hier, Maji daar” ontving in 2016 een bijdrage vanuit de Utrecht4GlobalGoals Hier & Daar subsidieregeling.

Deel dit initiatief

Facebook
Twitter
LinkedIn

Over de initiatiefnemer

Picture of Utrecht 4 Global Goals

Utrecht 4 Global Goals