Home » Pidzh

Pidzh

Pidzh

Over dit initiatief

Pidzh heeft als missie om duurzaamheid toegankelijk te maken voor iedereen. Zij staan aan het begin van grote positieve veranderingen voor mens, dier en aarde om zo impact te maken. Door middel van de toepassing van de Sustainable Development Goals geloven zij oplossingen te kunnen bieden om huidige problemen op te lossen. Zo creëeren zij een duurzamere wereld.

Door het correct implementeren van de Sustainable Development Goals bij verschillende partijen creëert Pidzh concrete, duurzame resultaten. Zo bieden zij Coaching, Workshops, groene Marketing of duurzame Team Building zodat ondernemingen grotere impact kunnen maken op het gebied van duurzaamheid. Pidzh geeft jou de tools in handen om een verschil te maken.

Daarnaast heeft Pidzh een groot netwerk waardoor zij partijen aan de juiste ondernemingen kunnen verbinden, zodat er daadwerkelijk impact gemaakt kan worden. Hierbij werkt Pidzh dus mee aan SDG 17: Partnerschap om doelstellingen te bereiken. Door hun brede netwerk in zowel “de oude” als in “de nieuwe” economie, claimt Pidzh hier de verbindende factor in te zijn. Daarnaast geloven zij erin dat samenwerken de enige weg vooruit is. Vanuit een staat van gunnen en ondersteunen kunnen wij verder komen als samenleving. Pidzh vervult hier zijn rol in.

Zo bouwen we samen aan een eerlijkere, schonere en mooiere Aarde! Doe jij ook mee?

Voor meer informatie over het initiatief van Pidzh en partnerschappen kunt u kijken op de website: https://pidzh.nl/

Deel dit initiatief

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Over de initiatiefnemer

Utrecht 4 Global Goals

Utrecht 4 Global Goals