Over ons

Aangenaam, wij zijn:

Utrecht 4GlobalGoals

Utrecht4GlobalGoals is een zelfstandige stichting. De projectleiders koppelen partijen die zich in de stad bezighouden met de SDG’s bij elkaar, organiseren inspirerende projecten en zorgen voor kennismaking met de doelen op elk niveau. Of je nu begint bij 0 of al een master in sustainability hebt, wij helpen je verder. Het bestuur van de stichting bepaalt de koers en houdt toezicht. De programmaraad geeft gevraagd en ongevraagd advies op richting, inhoud en uitvoering. Zij zetten hun kennis en netwerk in om Utrecht4GlobalGoals vleugels te geven.

Ons Team

Maike van Eijndthoven

Projectleiding

Gwen Jansen

Voorzitter

Jennie Westendorp

Secretaris

Kees Kaffka

Penningmeester

Vacature

Bestuurslid communicatie en PR

Als bestuurslid Communicatie & PR ben je één van de bestuursleden van Utrecht4GlobalGoals. Je bent maatschappelijk betrokken en ziet het als een uitdaging om inwoners en bedrijven in Utrecht te stimuleren om een bijdrage te leveren aan de realisatie van de Global Goals van de Verenigde Naties.

Vacature

Open solliciatie

We zijn ook altijd op zoek naar gedreven leuke personen die zich samen met ons willen inzetten voor een gave, gezonde, groene, leefbare stad Utrecht voor iedereen! Dus wacht niet langer en laat ons weten wie je bent, wat je meebrengt en vooral wat je graag zou willen doen om nog meer Utrechters kennis te laten maken met de Global Goals én om hen ook echt in actie te laten komen! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om nader kennis te maken.

Veelgestelde vragen

Utrecht4GlobalGoals is een vraagbaak voor organisaties in Utrecht die zich inzetten voor de Global Goals. Heb je praktische vragen over het organiseren van een evenement, het bereiken van de pers, contact collega-organisaties of bedrijven in de stad? Dan kan je bij ons terecht. Ook beheren we de subsidieregeling  Hier&Daar.

Nee, wij werken zelfstandig. We worden gesteund en geadviseerd vanuit Internationale Zaken bij de Gemeente.

Als je een evenement organiseert waarbij de internationale relatie tussen Utrecht en de Global Goals wordt ondersteund en bekendheid van de Global Goals onder Utrechters wordt vergroot kun je een subsidieaanvraag doen bij de subsidieregeling Hier&Daar. Meer informatie vindt je hier.

De criteria waar een aanvraag aan moet voldoen staan hier. De subsidie heet niet voor niets Hier&Daar. Leg dus goed uit hoe je de link legt tussen bijdragen aan de Global Goals hier in Utrecht én daar.

Wij kunnen je helaas niet helpen aan vrijwilligers. Neem contact op met de  vrijwilligerscentrale Utrecht. Daar kan je een vacaturetekst plaatsen op de vacaturebank. Of benader de stichting KEES.

 

 
 

JA! Er zijn meerdere organisaties actief op het gebied van de global goals. Voor een volledig overzicht kun je het best naar de website SDG Nederland gaan. 

Contactformulier

Heb je nog een andere vraag, laat hier onder gerust een berichtje achter en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!