Community

 In Utrecht zijn ontzettend veel initiatieven aan de slag met de Global Goals. En dat worden er elke dag meer! Hieronder kan je een duik nemen in de Utrechtse SDG Community en je laten inspireren. Wij zijn altijd op zoek naar waardevolle Utrechtse SDG-verhalen. Mis je verhalen? Hoort jouw organisatie hier ook bij? Laat het weten! 

Subsidie nodig voor jouw project?

Gemeente Utrecht versterkt ook subsidies aan lokale partijen die zich inzetten voor de SDG’s in Utrecht.

 

Heb je een tof idee om de stad leuker, groener en mooier te maken? Dan is het ook mogelijk om bij het Initiatievenfonds van de Gemeente Utrecht subsidie aan te vragen! 

Meer netwerken?

MAEX Utrecht

Verbindt waarde aan jouw maatschappelijke initiatief. Vergeet vooral ook niet om de ‘Social Handprint’ te maken, zo zie je in een oogopslag wat jij bijdraagt, aan de Global Goals en aan die wereld van morgen

Social Impact Factory

De hotspot voor duurzaam ondernemers in Utrecht én sinds november 2020 ons eigen Utrechtse SDG-House. Daarmee is Utrecht deel van het landelijke SDG House Network

SDG Nederland

SDG Nederland vind je alles wat er in Nederland speelt op SDG gebied, ook kan je hier zien welke gemeentes GlobalGoals gemeente zijn en wie de lokale coördinatoren zijn.