Het laid-back restaurant BROEI aan de Oosterkade is geheel vegetarisch en werkt met lokale en verse producten! Je kan hier komen ontbijten, lunchen en dineren, maar je bent ook altijd welkom voor een ...
De oprichters van de Voedseltuin geloven in een wijk waarin het fijn is om elkaar te ontmoeten, te werken en te delen in wat de natuur ons geeft. Met respect voor elkaar en met plezier in het sam...
Het Copernicus Instituut van de Universiteit Utrecht richt haar onderzoek op acht onderstaande doelen:SDG 3: Good health and well-beingSDG 6: Clean water and sanitationSDG 7: Affordable and clean ener...
Economic Board Utrecht heeft zich als doel gesteld de vraag vanuit de samenleving naar gezond leven in de regio Utrecht kunnen vertalen naar meer banen en investeringen.
Denk je bewust te leven maar erger je je aan de hoeveelheid (plastic) afval en rommel die je om je heen verzamelt? Nicky en Jessie Kroon besloten als experiment een maand lang zero waste te gaan leven...
HU streeft naar een onderwijsgemeenschap waarbij studenten en medewerkers samen werken aan een duurzame toekomst in economische, ecologische en sociale zin. Green Office HU zet zich in om een duurzame...
Zo'n 10% van het groente en fruit wordt verspild omdat het niet mooi genoeg is. Terwijl er met de smaak niets mis is. Dat is toch krom?
Visie van I-well is: Schone en betaalbare energie voor iedereen; één van de grootste uitdagingen van onze tijd. De energietransitie smeekt om verandering. Daarom voeren vele partijen eindeloze gesprek...
Een enorme walvis, gemaakt van vijf ton plastic uit de Stille Oceaan, springt vanaf januari uit de Utrechse Catharijnesingel, voor TivoliVredenburg. Het dier is een statement tegen de gigantische hoev...
Voor al je vragen, opmerkingen of ideeën, neem contact op via ons contactformulier.