U-AWARDS

Elk jaar reikt Utrecht4GlobalGoals deze prijs uit aan te gekke initiatieven die zich inzetten voor een groener, gezonder, inclusiever, duurzamer en eerlijker Utrecht. 

Lees hier meer over de U-Awards en inschrijvingen voor 2023!

Wat zijn de U-Awards?

Op Utrecht4GlobalGoals plaatsen we het hele jaar door verhalen over Utrechtse initiatieven die actief zijn op het gebied van de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen. Tijdens de U-Awards gaan we een stapje verder en geven we letterlijk een podium aan een aantal initiatieven die er echt uitspringen.

Deze initiatieven laten zien dat je met creativiteit, onverwachte samenwerkingen, een flinke dosis realisme en doorzettingsvermogen een hoop bereikt. Dit zijn de Utrechtse verhalen waar we supertrots op zijn en daarom worden zij door ons en ons netwerk flink in het zonnetje gezet. Deze initiatieven ontvangen een speciale prijs: de ‘U-Award’. Dit is een houten beeld, gemaakt door een duurzaam initiatief. Afgelopen jaar werden de awards gemaakt door de sociale onderneming De Terugwinning

Uitreiking 2023

In 2023 gaan we deze prijs ook weer uitreiken aan initiatieven die een buitengewone prestatie hebben geleverd. Hoe je jezelf of een ander kan nomineren wordt in het najaar bekend gemaakt, dus houd onze socials en deze pagina goed in de gaten!

Ben je benieuwd wie voorgaande jaren de U-Award mee naar huis namen? Bekijk dan de nieuwsberichten hieronder.